Incompany aanbod

Kennismaking met Appreciative Inquiry: halve dag
Op maat voor jouw organisatie laten wij je kennismaken met de methodologie van Appreciative Inquiry. Onze ambitie is: laten ervaren wat Appreciative Inquiry is.

Driedaagse Appreciative Inquiry
Opleiding voor de leden van het designteam; de dragers van de verandering.

Volledige traject begeleiding
Aiwerkt zet samen met jou, op maat voor de organisatie, het Appreciative Inquiry traject uit. Aiwerkt faciliteert een duurzame verandering van A tot Z

Vorming in Company: halve dag kennismaken met Appreciative Inquiry
Je staat als ondernemer voor een organisatorische verandering en wilt verkennen of Appreciative Inquiry kan aanslaan. Op maat voor jouw organisatie laten wij je kennismaken met de methodologie van Appreciative Inquiry. Wij brengen de sleutelfiguren van je organisatie samen en laten jullie ervaren hoe de methode werkt.

Vorming in Company: driedaagse
Driedaagse opleiding voor het designteam. Tijdens deze driedaagse zullen sleutelfiguren binnen jouw organisatie kennismaken met Appreciative Inquiry. En samen de kracht en energie ervaren van het doorlopen van de Discovery-, Dream-, Design- en Destiny fase. De voorwaarden voor het opzetten van een traject worden bekeken. En wat dit concreet inhoudt voor je organisatie.
De sleutelfiguren worden de uitdragers, sponsors, van Appreciative Inquiry.
Volledige traject begeleiding
Aiwerkt wil partner zijn in het samen opzetten van een maatwerk-Appreciative Inquiry traject binnen jouw organisatie. Wij letten hierbij continu op goede borging. Hoe heeft het traject de meeste slaagkans? Dit houdt in: ondersteuning, procesbegeleiding, en het faciliteren bij:
  • Opmaak stappenplan;
  • Samenstellen designteam;
  • Opvolging designteam;
  • Voorbereiding discovery fase;
  • Dream-, Design-, Destiny fase;
  • Borging;
  • Opstart werkgroepen.

 
Appreciative Inquiry staat voor "waarderend onderzoek". Deze aanpak wint in hoog tempo terrein als sleutel voor succesvol verandermanagement.